Laatste Nieuws

Geen Nieuws

Tijdelijke locatie Heerenveen | Telefoon: 06-13265750

Kinderfeestjes bij Party Fashion

 

Bij ons kunt u de volgende kinderfeestjes boeken, we gaan uit van 6 personen per feestje, bij meer kinderen zullen de kosten iets oplopen. Bij ieder feestje worden de kinderen ontvangen met limonade en wat lekkers. Daarna wordt er eerst het cadeautjes spel gespeeld. Na het feestje krijgen de kinderen een aandenken mee in de thema van het feest. De duur van de feestjes is ongeveer 2 uur. Er zijn de volgende feestjes te boeken:

 

Cupcake festijn

De kinderen versieren hun eigen cupcakes met fondant, botercreme en andere decoratie. Er zijn verschillende thema’s mogelijk voor jongens en voor meiden. Hier kan de hobby of interesse van de jarige gebruikt worden.  Voorbeelden: voetbal, piraten, spoken, bloemen en hartjes. Maar ook lente, herfst, kerst, de wk of olympische spelen kunnen thema’s zijn.

Prijs: €65,-

 

Piraten of prinsessenspeurtocht

De kinderen gaan opzoek naar een schat door middel van een speurtocht. Ze worden geschminkt in het thema en gaan dan opzoek. Tijdens de speurtocht doen ze een aantal opdrachten om de volgende aanwijzing te krijgen en gaan ze naar een speeltuin, waar ze lekker kunnen ravotten. De schat is uiteraard iets lekkers. Spannend en mogelijk voor alle leeftijden en voor jongens en meiden geschikt.

Prijs €55,-

 

Viltfiguren maken

De kinderen gaan onder begeleiding van de "Juf" hun eigen vilt figuurtjes maken. Hierbij kan ook de jarige een thema aangeven (vooraf), maar ook actuele thema’s zijn mogelijk. Lente, pasen, kerst en herfst lenen zich uitstekend voor de vilt figuurtjes. Meest geschikt vanaf 10 jaar.

 

Prijs €55,-

 

Theaterfeest

De kinderen verdelen zichzelf in 2 groepen. Hier krijgen ze een aantal opdrachten waarna ze zich gaan verkleden als groep en een klein toneelstukje opvoeren, naar hun opdracht. Na 3 opdrachten kiezen ze zelf de leukste uit en kunnen ze worden geschminkt naar dat thema. Nu maken we wat foto’s die we de kinderen later toesturen. Meest geschikt vanaf 10 jaar.

Prijs €55,-

Cupcake Festijn

Cupcakes versieren Leuk en lekker
Cupcakes versieren Diverse motieven
Cupcakes versieren Mini Mouse
Cupcakes versieren Kroontjes
Cupcakes versieren Bloemetjes
Cupcakes versieren Mini Mouse
Cupcakes versieren Sterfestijn
Cupcakes versieren Piraat

Piraten of prinsessenspeurtocht

Tafelversiering Prinses. Met eigen gemaakte lekkere Cupcakes
Feestversiering Prinses. Heel mooi en gezellig!
Spel tijdens de speurtocht
Op zoek naar de schat!

Viltfiguren maken

Verschillende sleutelhangers
Kuikentje op pen
Kuikentje op knijper
Kroontje en naam op knijper
Strikje op Mickey Mouse diadeem